Techhansa Solutions

Techhansa logo

Ντετέκτιβ Ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, σε Λαρισαίο, για αποπλάνηση……

Οχτώ χρόνια φυλακή σε παιδόφιλο στη Λάρισα Ντετέκτιβ Κανένα ελαφρυντικό για την αποπλάνηση 13χρονου

Ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς κα ΛάρισαΛάρισας, σε Λαρισαίο, για αποπλάνηση αγοριού περίπου 13 ετών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο δράστης, τον Σεπτέμβριο του 2011, μοιχεία πήγε με τη βία τον ανήλικο στο σπίτι του, στη Λάρισα, του έκλεισε το στόμα κι ενώ προσπαθούσε να ασελγήσει πάνω του, ένα τηλεφώνημα του απέσπασε την προσοχή και το αγόρι κατάφερε να διαφύγει.

Πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Τρικάλων, τον είχε καταδικάσει στην ίδια ποινή, αφού τον αθώωσε από την κατηγορία του βιασμού. Μετά την καταδίκη, μοιχεία οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές.

Ντετέκτιβ Ντετέκτιβ Αμαλιάδα: διαζύγιο Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, μοιχεία αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

Ντετέκτιβ “Να εξεταστεί σοβαρά” η πρόταση για έλεγχο στη Συρία

Οι πρόεδροι Ομπάμα, Ολάντ και Κάμερον σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την Τρίτη συμφώνησαν στην πρόταση να συζητηθεί και να «εξεταστεί σοβαρά» από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ η ρωσική πρόταση η οποία προβλέπει να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας, δήλωσε ένας αξιωματούχος στο Λευκό Οίκο.

Οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν να συνεργαστούν με τη Ρωσία και την Κίνα «για να εξεταστεί σοβαρά η βιωσιμότητα της ρωσικής πρότασης να τεθούν όλα τα συριακά χημικά όπλα και τα συναφή υλικά υπό τον πλήρη έλεγχο της διεθνούς κοινότητας ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η επαληθεύσιμη και εκτελεστή καταστροφή τους», είπε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Οι συνομιλίες αυτές πρόκειται να αρχίσουν εντός της ημέρας στα Ηνωμένα Έθνη και θα συμπεριλαμβάνουν τη συζήτηση επί ενός σχεδίου απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Η Συρία αποδέχεται την πρόταση για έλεγχο

Θετικά απάντησε η Δαμασκός στη ρωσική πρόταση να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιο προκειμένου να αποφευχθεί επέμβαση από τις ΗΠΑ.

Ο σύρος υπουργός Εξωτερικών, Ουαλίντ αλ Μουαλέμ, ιδιωτικού ντετέκτιβ δήλωσε: “Είχαμε έναν πολύ εποικοδομητικό γύρο συζητήσεων με τον υπουργό εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χθες και μας έκανε μια πρόταση που σχετίζεται με τα χημικά όπλα. Το απόγευμα συμφωνήσαμε με την ρωσική πρωτοβουλία”.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η Συρία συναίνεσε στην πρόταση καθώς με τον τρόπο αυτό αδυνατίζουν τα επιχειρήματα για μια αμερικανική επίθεση.

Νωρίτερα, ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωστοποίησε ότι η Ρωσία επεξεργάζεται ένα αποτελεσματικό και συγκεκριμένο σχέδιο για την υπαγωγή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο.

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, μοιχεία δεσμεύθηκε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα παρουσιαστεί προς τη διεθνή κοινότητα σύντομα και υποστήριξε ότι η πρόταση δεν ήταν αποκλειστικά ρωσική αλλά προέκυψε κατόπιν επαφών με τις ΗΠΑ.

Στο μεταξύ, ιδιωτικού ντετέκτιβ εκπρόσωπος του Πούτιν συζήτησε σχετικά με την πρόταση να τεθεί το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο με τον Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου της G20.

ΗΠΑ

Ο Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να επιμείνει στην προσπάθειά του και να ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον της Συρίας, παρά το “ναι” της Δαμασκού στην πρόταση της Ρωσίας, διεμήνυσε ο Λευκός Οίκος.

Παράλληλα, η Γερουσία ενδέχεται να μην ψηφίσει αυτή την εβδομάδα για να εγκρίνει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας, μετά την πρόσφατη αποδοχή από τη Δαμασκό της ρωσικής πρότασης.

Οι ηγέτες των κοινοβουλευτικών ομάδων φέρονται να επιθυμούν επίσης να εκτιμήσουν την αντίδραση της κοινής γνώμης στο διάγγελμα Ομπάμα, ο οποίος πρόκειται να απευθυνθεί στο αμερικανικό έθνος για το θέμα της Συρίας.

Ψήφισμα στον ΟΗΕ για τη Συρία από τη Γαλλία

Η Γαλλία θα καταθέσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο απόφασης με στόχο “να καταδικαστεί η σφαγή της 21ης Αυγούστου που διαπράχθηκε από το καθεστώς” και “να ριχτεί φως” στο συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το Γαλλικό σχέδιο απόφασης έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και προβλέπει τον “έλεγχο και την καταστροφή” των συριακών χημικών όπλων.

“Η Γαλλία θα προτείνει στους εταίρους της στο Συμβούλιο Ασφαλείας ένα σχέδιο απόφασης βάσει του κεφαλαίου 7″ το οποίο επιτρέπει την προσφυγή στη βία σε περίπτωση μη τήρησης των υποχρεώσεων, δήλωσε ο υπουργός.

Η Γαλλία έχει στόχο “να ζητήσει να ριχτεί φως” στο συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων ώστε η Δαμασκός να δεχθεί “να το θέσει υπό (διεθνή) έλεγχο και το πρόγραμμα αυτό να διαλυθεί, υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων”, διευκρίνισε.

Στο σχέδιο απόφασης καταδικάζεται η επίθεση με χημικά όπλα και ζητείται από το Διεθνές Ποινικό δικαστήριο να ξεκινήσει διερεύνηση της υπόθεσης.

Ο Φαμπιούς υπογράμμισε ότι η Ρωσία προσφέρει “μια θύρα εξόδου” με την πρότασή της να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιο, προσθέτοντας ότι η “αποφασιστικότητα” των Δυτικών απέδωσε.

“Πιστεύω ότι ο Πούτιν προσφέρει ίσως στον εαυτό του μια θύρα εξόδου επειδή το να μείνει προσκολλημένος σαν βράχος στον Μπασάρ αλ Άσαντ είναι πολύ βαρύ”, τόνισε.

Έκανε επίσης λόγο για μια “μεταστροφή” των Ρώσων η οποία προκαλεί -σύμφωνα με τον ίδιο- ενδιαφέρον, αλλά και επιφυλακτικότητα.

FSA fighters

Παράλληλα, ο γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν δήλωσε ότι η διεθνής πίεση, ιδιαίτερα των ΗΠΑ και της Γαλλίας, “λειτούργησε”.

“Είναι ένα άνοιγμα. Πρέπει να επωφεληθούμε απ’ αυτό και το καθεστώς Άσαντ να απαντήσει επισήμως να δεσμευθεί αυστηρά και (η δέσμευσή του) να εφαρμοστεί γρήγορα”, επισήμανε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρακολούθηση κινητού η ρωσική πρόταση πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο “μιας υποχρεωτικού χαρακτήρα απόφασης από τα Ηνωμένα Έθνη”.

Η Ρωσία, σύμμαχος της Δαμασκού, πρό ΤΕΙνε να τεθεί το συριακό χημικό οπλοστάσιο υπό διεθνή έλεγχο για να καταστραφεί. Η Ουάσιγκτον και οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αντέδρασαν θετικά, εκφράζοντας παράλληλα σκεπτικισμό και επιφυλάξεις.

Βρετανία

Ο Ντέιβιντ Κάμερον επιθυμεί η Ρωσία και η Συρία να αποδείξουν ότι η ρωσική πρόταση να τεθούν τα χημικά όπλα της Δαμασκού υπό διεθνή έλεγχο είναι ειλικρινής, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Η Βρετανία θα υποστηρίξει οποιαδήποτε “αξιόπιστη” απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα χημικά όπλα της Συρίας, διαζύγιο η οποία θα περιέχει την απειλή για χρήση βίας, διαζύγιο σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ.

“Θα πρέπει φυσικά να πρόκειται για μια απόφαση βάσει του κεφαλαίου 7 για να έχει νόημα και αξιοπιστία”, είπε, αναφερόμενος στο κεφάλαιο 7 του Χάρτη του ΟΗΕ που προβλέπει την προσφυγή στη βία αν κριθεί απαραίτητο προκειμένου να γίνει σεβαστή μια απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Κίνα

Στο Πεκίνο, ο εκπρόσωπος της διπλωματίας της Κίνας Χονγκ Λέι δήλωσε ότι η χώρα του “καλωσορίζει και υποστηρίζει την πρόταση της Ρωσίας για το συριακό χημικό οπλοστάσιο, αφού είναι προς όφελος της άμβλυνσης της έντασης στη Συρία, της πολιτικής διευθέτησης του συριακού προβλήματος και προς όφελος της διατήρησης της ειρήνης στη Συρία και στην περιφέρεια“.

Αραβικός Σύνδεσμος

Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Νάμπιλ αλ Αράμπι δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της ρωσικής πρότασης και κάλεσε να υπάρξει πολιτική λύση στη σύρραξη.

Διαβάστε:

Ντετέκτιβ

source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/611395/ohto-hronia-fulaki-se-paidofilo-sti-larisa/




Ντετέκτιβ…

wpChatIcon